När ett efterlängtat samtal, blir till en chock!

Ni kommer väl ihåg ”Drömjobbet” det där jobbet som var skräddarsytt för mig. Ni som är vän med mig vet vilket jobb det är jag syftar på. Ett jobb som jag så gärna ville ha att det nästan gjorde ont i kroppen. Jobbet jag sökte för längesen, Innan sommaren, Jobbet jag hade blivit rekommenderad till att söka, Jobbet där jag själv hade en bra känsla om att få. Nått som passade mig som handen i handsken. Jobbet som jag inte hörde ett ord från på 2 månader. Men hänger inte ut den firman eller företaget då dom antagligen var helt ovetande om vad som hände.
Det var en rekryteringsfirma som hade hand om alla ansökningar och kan bara säga ” Herre jävlar” får det verkligen gå till såhär. Trodde dom var proffs på det dom gjorde. Men så verkar det då inte vara.
Igår ringde dom och bad om Ursäkt !!!
Hon som hade hand om ansökningarna och rekryteringen hade slutat och min ansökan hade ramlat mellan stolarna sa hon .. det var ingenting mot mig personligen utan den mänskliga faktorn i överlämnades, där min ansökan helt enkelt försvunnit, men hur är det möjligt ?
Men herre gud !!
Känns som om jag inte ens fick chansen.
Nu är tjänsten tillsatt av en annan kandidat sa dom, och bad återigen om Ursäkt.
Men får det verkligen gå till så här ?
Ja, jag är Arg , Ledsen, besviken men framför allt så jävla irriterad!
Nu ska jag försöka glömma det här och gå vidare men kan bara säga att förtroendet för rekryteringsbyråer har jag tappat.

Ha en bra helg , själv tänker jag dränka mina sorger denna helg för att på Måndag resa mig igen starkare än innan!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *