Man blir varm i hjärtat av dom bruna Choklad Pralinerna!

Igår passade vi på att gå en tur på ett annat ställe än skogen där jag och Mini brukar gå på förmiddagarna.
Det finns ett sandtag här i närheten, där dom oxå har en ny frisbee golfbana.
Vi har gått där många gånger med båda innan Monster Charlie gick över regnbågsbron. Men oftast då bara på vintern pga all sand.
( sand + njuffepäls= drygt )
Den stocken som Mini står på har öven Monster hunden stått på .. Jag har så många härliga bilder från detta ställe på mitt Monster.
När han far fram i 120 … ni kommer väl ihåg
Monster Charlie hade nästan aldrig en lugn minut.

Igår fick jag bilder och film från min Uppfödare och vän i Danmark på två helt fantastiska bruna njuffe valpar som hon har hemma och mitt hjärta går sönder och verkligen skriker efter en ny brun Bamse björn. Jag mår så bra, känner så mycket värme och glädje igen när jag ser dom och vill inget hellre än att åka och hämta hem en ny nalle.
En ny stjärna att åka runt och ställa ut i världen.


Men sen tar filmen slut och man är tillbaka i verkligheten igen , där jag INTE har nått jobb, jag har ingen bil … Ingenting !!
Men för en stund fick man känna lite glädje och värme , lite hopp.

Nångång måste det ju lösa sig även för mig kan man tycka, men det är svårt att hitta positiva tankar .. Det är så mycket lättare att deppa och sura, att vara irriterad och ledsen över att inte ha nått vettigt att göra på dagarna.
Jag har haft en uppsägningstid på 6månader !!!
6 månader är en långtid, men ja, jag hade ju iallafall anställning och var ju inte arbetslös om man ska hård dra det. Jag var arbetsbefriad efter som vi hade förhandlat fram det så, nu i efterhand kanske det hade varit skönare att jobba dessa 6 månader. Men att CORONA skulle komma och slå ut allt vad jobbsök och sociala samanhang hette var ju dubbel otur och inget man överhuvudtaget kunde förutse. Men nu sen snart 3 veckor har jag varit Arbetslös !!!
Fyller i och gör det jag ska det jag ska på Arbetsförmedlingens sida.
Fyller i mitt stämplings kort på A-kassa och jag HATAR det varje gång.
Jag vill ha ett jobb
Jag vill göra nått vettigt om dagarna.
Jag vill känna mig betydelsefull och viktig.
Så är det bara

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *