Nu får citronerna flytta inomhus !

Men galet vilket väder det blev igår … Regn och grått !!
Har köpt en liten pall på ”Systrarna Grön” till mitt Citronträdet så det fick faktiskt flytta in igår eftermiddag. Nu hoppas jag att det överlever här inne , har absolut ingen erfarenhet om hur man sköter det på bästa sätt , man får sätta sig att googla.

Sålde en locktång och ett handfat igår … Jiiipi !
Så lite cash I väskan .
Åkte till Plantagen för att handa nått bra , har ju oxå en bonuskupong på 75kr , så ja det hade kunnat vara toppen. Men tro det eller ej så åkta jag hem utan att ha handlat nått , Galet ju !
När handfatet skulle levereras passade jag på att springa in på systembolaget och hämta några flaskor jag hade beställt.

ERNST .. ja vi får se hur det smakar när det är dags att öppna.
Som det är nu , har jag inget sug alls efter nått bubbel .
Blir väl som vanligt endast kranvatten i glaset.

Mitt snälla bonus BarnBarn Amanda kom över igår tillsammans med sin mamma och dom hade köpt en present till mig för att muntra upp mig lite nu när humöret är långt ifrån toppen. Lyser jätte fint i min vita ros

Nu går vi mot helg och jag ska försöka släppa tankarna som dyker upp i huvudet hela tiden. Vill ju försöka njuta av Fredagen på bästa sätt.
Dags att ta upp Mini i skogen (trotts regn) så får vi se hur sugen han är för bad , kanske blir det bara en skogspromenad.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *