Nej, nu är det inte roligt längre!

Som överdriften säger … Totalt tröttnat på det här nu !!
Känner mig irriterad på allt och alla skulle behöva en intervju nu som visar att jag duger att jag fortfarande är en kandidat att räkna med ute i jobbvärden.
Sommaren är över och det känns i själen. När sommaren lyste i all sin prakt var det hyfsat lugnt i sinnet, man visste att det var semestertider och lågsäsong på nyanställningar och jobb annonser.
Men nu … kylan drar in och man vill inget annat än jobba.
Blir att sitta en stund med datorn idag och kanske leta utbildningar , ny inriktning eller nått.
Men det känns oxå onödigt då jag vet vad jag vill , UT PÅ VÄGEN igen som fältsäljare .

Visst försvann dimman igår och det blev en varm och solig dag , super skönt! Mini fick sin dagliga simtur såklart .
Lite kul är han allt trotts sina år, nu har han hittat en stor sten i vattnet som han kliver upp på för att ta lite fart ut i vattnet… fniss

Ida & Stella kom förbi en vända och hämtade vantar jag köpt till Stella och en pyjamas med hundar på som liknar Mini ( Hoppas man får en bild med den på sen ). Fick en härlig stund och promenad ensam med Stella där jag fick vara Farmor på heltid då Ida skulle handla lite. Go fisen satte Farmors muskler och kondition på test. Vakna och skrek när vi kom av grusvägen så hon fick komma upp i famnen och somna om såklart. Sen sov hon gott i vagnen igen. Lånar hon gärna igen.

Idag är det inte utlovat nåt bra väder .. nej regn ska det bli till och från under hela dagen. Tänkte åka till Plantagen och kolla då jag har en rabatt check på 75 kr där. Ska oxå till Bolaget och hämta lite bubbel från ERNST som jag beställt. Men först blir det skogen med jycken , lite regn överlever vi nog

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *