24 augusti , den sista dagen som anställd ! Arbetslös

16 år är en lång tid. Men det har inte känts som det. Det har hänt så väldigt mycket under resans gång. Började 2004 på Fimdata, helt fantastiskt kul med underbara chefer och fantastiska kolleger. Så härliga minnen från våra konferenser som var nått utöver det vanliga allt från att tälta i ett tvåmanna tält på en liten camping i Borås till att ligga på stranden i Nice och dricka champagne. Ja, jäklar vad vi har skrattat. Där man kuskade land och rike runt och sålde in hyrfimskoncept till alla butiker som ville ha. Från den minsta lilla kiosk till den största Ica butik. Jäklar vad kul vi hade!

2008 slogs vi ihop med Bonver till ett stort bolag. Där väntade oxå en spännande resa. Vissa av oss på Fimdata fick följa med över i bytet och vissa av mina kära kolleger fick leta nytt jobb, tråkigt !
Här väntade en ny säljutmaning med en väska som förändrades efter efterfrågan där ute.

Det var solglasögon, läsglasögon, kondomer, Snus, E-cigg, Upplevelser, Buffalo Ranch ( taco). Sen blev det oxå mjukglass, Gelato & Kaffe med tillhörande maskiner och bänkar och cafe möbler för att senare oxå byta namn till Gåshaga Kafferosteri , som det heter idag!
Men idag är resan slut.
Sista dagen på min uppsägningstid,

imorgon ”Arbetslös”.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *