Wow viken härlig Söndag det blev ..

Igår bakade jag äntligen bullarna , och jag kan bara säga att det kan vara dom godaste bullarna jag någonsin gjort” vanilj bullar” helt klart en favorit.
Precis när Bullarna var klara ramlade sonen Oskar in med sambo , men vi saknade dottern Amanda , kanske nästa gång
Dom hade varit på en shopping tur till Mall och tänkte på mig när dom såg detta ljus , luktar helt ljuvligt , Tusen tack snälla Patrica & Amanda .

När vi satt och fika dök nästa gäst upp …. Calle (svärfar) dök upp. Med sig hade han en Ny toalett och ett Nytt litet handfat till min tjej toa som är under renovering på övervåningen. 40 minuter var han här , lite kaffe & en bulle sen åkte han tillbaka till Stockholm , tusen tack Calle
Kommer bli perfekt på min lilla toa. Nu fortsätter planeringen om golv och väggar.

Senare på eftermiddagen kom Mor & Far och fika , självklart så satt vi i soffan på nya altanen … Så jäkla nöjd med den nya altanen som har både skugga och sol. Det som saknas nu är matgruppen och ett parasoll och så självklart räcke runt hela bygget …. men ja Rom byggdes ju inte på en dag så tids nog blir det oxå färdigt.

När Oskar och Patricia skulle åka var vi bara tvungna att testa … Får Mini hunden plats i en Mini Copper ?

Ja visst får han plats … men det är trångt

I dag ser det ut såhär där ute, regnet fullständigt öser ner ! Bra för växter och gräs . Och bra för dom som börjar jobba idag igen som min Älskling här hemma. Idag har jag inbokat ett besök på synsam ska byta ut ett par av mina glasögon och göra en årlig syntest.

hörs

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *