Ingenting

Morgon smoothie intagen och det känns bra med det, gubben är ju oxå med på mina morgon och lunch drinkar och han har redan tappat 3,5 kg på en vecka, fusk kan man tycka men så är det ju med karlar, dom har lättare att tappa vikt än oss kvinnor i klimakteriet. Mellan dessa drinkar kör vi mellisar oxå , vilket kan för mig vara svårt att komma ihåg. Men nu efter en vecka tycker jag det fungerar riktigt bra. Sen avslutar vi dagen med en God middag såklart.
Ja , igår var det ingenting som hände , verkligen en riktigt tråkig Måndag !
Vädret var iallafall okej , varmt i solen men kallt i skuggen.
Blev en eftermiddags fika hos grannarna på deras nybyggda trall , trevligt.
Älsklingen hade hyrt släp igår, så allt ”vi” klippt från syrenhäcken och jasmin busken åkte iväg till tippen, även garage och förråd tömdes på diverse skräp så nu är det avklarat.

Idag blir det ny naglar då jag tappat en, typiskt !
Blir till att inhandla en födelsedagspresent till en tonåring som vi ska besöka, och så ska vi väl ta och packa lite grann då vi ska på en Mini semester imorgon.
Svårt att packa när man ser på vädret , regn/sol om vart annat men ja det blir väl regn jacka och varma kläder iallafall så man inte fryser.
Sen får vi se om det blir en natt eller två vi är borta, hänger väl lite på väderleken och hur bra eller dåligt det går med hundarna , fniss
Dom vi ska besöka har ju som sagt en ung labbe tik .. vilket den lilla Minihunden oftast tycker är as jobbigt.
Men ja det är ju dock en tjej och dom älskar han ju som sagt, så vi ser med spänning fram emot det mötet.

Tog en tur med hunden i skogen som vanligt igår , han blir ju då lite besviken när vi inte går upp och badar , men eftersom han är ny tvättad kan det ju vara kul att ha han ren iallafall några dagar.

Vi får väl se om det blir nått bloggande dom kommande dagarna eftersom jag har ingen aning om hur nätet är dit vi ska

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *